We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

3 izbový byt na začiatku Koliby, zelená terasa, parking, pocit ako v rod.dome

Internal ID: 130722
Street: Pod Vachmajstrom
City district: Koliba
City/Town: Bratislava-Nové Mesto
District: Bratislava III
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment
1 000 €/month

Property description

Ponúkame na prenájom veľmi pekný 3 izbový byt v novostavbe na začiatku Koliby na ul. Pod Vachmajstrom. Byt sa nachádza z časti na prvého poschodia a zvýšeného prízemia (bytový dom je postavený čiastočne v kopci), má výmeru 100 m2 + zelená terasa o výmere cca. 20 m2. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a predelená jedálenským kútom. Východ na terasu je ako z obývacej izby tak a aj zo spálne. Byt má samostatné kúrenie, je vybavený nábytkom a spotrebičmi, k bytu patrí parkovacie státie v garáži na -1 p. s výťahom. Byt je vhodný pre pár bez domácich zvierat. Cena prenájmu 1000,-EUR + 150,-EN a 50,-EUR/parking (možnosť 2 x parking). Voľný je od 01.05.2024 obhliadky možné aj skôr.

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Total area:
130 m2/month
Usable area:
130 m2
Floor:
1
Number of floors:
4
:
3
Bathroom:
yes
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Parking:
private
Furnishing:
furnished
Garage:
yes - 1 car
System connection:
yes
Internet:
yes - wi-fi
Built from:
brick
:
yes
:
yes - 1
:
30 m2
Heating:
own - natural gas

Show on map

Broker

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

broker

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

We will be happy to advise you