We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Slnečný stavebný pozemok s výhľadom, všetky IS na pozemku

Internal ID: BJ240424
Street: Orešianková
City/Town: Bratislava-Záhorská Bystrica
District: Bratislava IV
County: Bratislavský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living
470 €/m2

Property description

Ponúkame na predaj veľmi pekný a ideálny stavebný pozemok pre nový rodinný dom na začiatku Záhorskej Bystrice v projekte Orešianky. Predmetný pozemok má výmeru 485 m2, šírku 23 m. Ide o rožný pozemok s možnosťou vstupu z dvoch strán verejnej komunikácie. V lokalite sú novovybudované komunikácie, chodníky, verejné osvetlenie. Na pozemku sú všetky IS (elektrina, voda, kanalizácia, optokábel pre interent) a je výborne orientovaný tj záhrada s terasou na slnečnú južnú stranu a vstup do domu, garáž technické miestnosti na sever. V rámci lokality sa nachádza konkretný pozemok vyššie a ďalej od hlavnej komunikácie, s výhľadom na Kobylu. Zastavanosť 25 %, dve podlažia (jedno ustúpené 50 % z prízemia). Možnosť postaviť RD prízemie ZP 121 m2 + prvé poschodie 121 m2 ( z toho 60 m2 ustúpene podlažie napr.terasa) spolu s terasou až 240 m2. Dobré dopravné spojenie vrátane dvoch liniek MHD smer centrum pod Most SNP za 20 min. Cena 470,-EUR/m2. Cena 227.950,-EUR. 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
485 m2
Ground type:
slightly sloping
Land width:
23 m
Land length:
21 m
Total area:
485 m2
Orientation:
southwest
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Sewage:
yes
Internet:
yes
Cable TV:
yes
Phone:
yes

Show on map

Broker

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

broker

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

We will be happy to advise you