We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Stavebný pozemok, všetky IS, Bratislava IV- Záhorská Bystrica

Internal ID: BJ240425
Street: Orešianková
City/Town: Bratislava-Záhorská Bystrica
District: Bratislava IV
County: Bratislavský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living
470 €/m2

Property description

Ponúkame na predaj veľmi pekný a ideálny stavebný pozemok pre rodinný dom na začiatku Záhorskej Bystrice v projekte Orešianky. Predmetný pozemok má výmeru 526 m2, šírku 19 m a dlžku takmer 30 m. Má výborný tvar s prístupom priamo z verejnej komunikácie. V lokalite sú novovybudované komunikácie, chodníky, verejné osvetlenie. Na pozemku sú všetky IS (elektrina, voda, kanalizácia, optokábel) a je výborne orientovaný tj záhrada s terasou na slnečnú južnú stranu a vstup do domu, garáž technické miestnosti na sever. V rámci lokality sa nachádza konkretný pozemok na začiatku v blízkosti MHD ale dostatočne ďaleko od hlavnej cesty. Dobré dopravné spojenie vrátane dvoch liniek MHD smer centrum pod Most SNP za 20 min. Cena 470,-EUR/m2. Cena 247.220,-EUR.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
526 m2
Ground type:
mostly flat
Land width:
19 m
Land length:
30 m
Total area:
526 m2
Orientation:
southwest
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Sewage:
yes
Internet:
yes
Cable TV:
yes
Phone:
yes

Show on map

Broker

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

broker

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

We will be happy to advise you