Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok, všetky IS, Bratislava IV- Záhorská Bystrica

Interné ID: 230324
Ulica: Orešianková
Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
470 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi pekný a ideálny stavebný pozemok pre rodinný dom na začiatku Záhorskej Bystrice v projekte Orešianky. Predmetný pozemok má výmeru 526 m2, šírku 19 m a dlžku takmer 30 m. Má výborný tvar s prístupom priamo z verejnej komunikácie. V lokalite sú novovybudované komunikácie, chodníky, verejné osvetlenie. Na pozemku sú všetky IS (elektrina, voda, kanalizácia, optokábel) a je výborne orientovaný tj záhrada s terasou na slnečnú južnú stranu a vstup do domu, garáž technické miestnosti na sever. V rámci lokality sa nachádza konkretný pozemok na začiatku v blízkosti MHD ale dostatočne ďaleko od hlavnej cesty. Dobré dopravné spojenie vrátane dvoch liniek MHD smer centrum pod Most SNP za 20 min. Cena 470,-EUR/m2. Cena 247.220,-EUR.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
526 m2
Plocha pozemku:
526 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme