Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

1 izbový byt v Ružinove Trnávka, úplne nový po rekonštrukcii

Interné ID: BJ240426
Ulica: Revolučná
Mestská časť: Trnávka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
550 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom úplne novo zrekonštruovaný a zariadený 1 izbový byt v rodinnom dome so samostatným vchodom. V dome s a nachádzajú len dva byty ktoré su prenajímané. Byt sa nachádza na prízemí s bezbariérovým prístupom, má výmeru 35 m2. Je vybavený novými spotrebičmi ako práčka, chladnička, el.sporák s rúrou. Ďalej sa tu nachádzajú dve postele, skriňa. V kúpeľni je sprchovací kút spolu s wc. Je možnosť používať vonkajšiu terasu. Cena prenájmu 550,-EUR + 50,-EUR en. Vhodné pre pár, bez domácich zvierat.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
35 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
1
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Rok kolaudácie:
2024
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
35 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme