Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nový menší dvojizbový v podkroví RD so samostatným vchodom

Interné ID: BJ240427
Ulica: Revolučná
Mestská časť: Trnávka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
600 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom úplne novo zrekonštruovaný nezariadený 2 izbový byt v rodinnom dome so samostatným vchodom. V dome s a nachádzajú len dva byty, ktoré su prenajímané. Byt sa nachádza na 1.p., má výmeru 47 m2. DIspozične je riešený následovne: prízemie vstupná chodba, wc s kúpeľňou, druhé wc, práčovňa. Podkrovie: spáľňa, kuchyňa s menšou obývacou časťou. Je vybavený novými spotrebičmi ako práčka, chladnička, el.sporák s rúrou. V byte je 2 x wc, kúpelňa so sprchovacím kútom na prízemí. Na 1 p. v podkroví je kuchyňa s obývačkou a spáľňa. Je možnosť používať vonkajšiu terasu. Cena prenájmu 600,-EUR + 70,-EUR en. Vhodné pre pár, bez domácich zvierat.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
47 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Pozícia:
podkrovie
Poschodie:
1
Celková plocha:
47 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme